Clinica Stomatologica CentrulDeImplantologie.ro
Calea Mosilor, nr. 314, Bucuresti, Obor , Langa Posta

Profitati Acum De Cel Mai Bun Raport Calitate / Pret

Implant Dentar + Bont Protetic + Coroana Dentara – 1999 Lei

– Implant Dentar Made in Germany

– La Cel Mai Mic Pret Din Bucuresti !

– Contactati-ne Acum Pentru A Beneficia De Oferta – 0314328900

*Oferta include: anestezie, inserarea implantului, aplicarea bontului de acoperire,  sutura si dupa o perioada de 3-4 luni, aplicarea bontului de vindecare, aplicarea bontului protetic, lucrarea protetica finala metalo-ceramica (portelan).

Programari la : 0314328900

 sau  centruldeimplantologie314@gmail.com

Adresa : Calea Mo?ilor 314, Sector 2, Bucure?ti, Romania

 

Implanturile Dentare Alfa Gate sunt obtinute din titaniu de gradul 5 microstructurat.

Acest implant dentar este caracterizat prin: hexagon intern , conicitate , capacitate de autofiletare , capacitate de autotarodare(capacitatea implantului datorita sistemului de spire prin care implantul isi creeaza propriu filet la inserare), sistem de spira dubla a filetului , cu spira agresiva  in scadere de la baza spre umarul implantului  ceea ce favorizeaza stabilitatea primara. Toate acestea fac  implantul utilizabil chiar si in situatii de oferta osoasa foarte slaba.

Autotarodarea : datorita acestei caracteristici inserarea devine usoara si rapida evitand trauma tisulara, marind la maxim contactul cu osul  si accelerand procesul de vindecare . Acest implant de stadiul 1 este recomandat in toate tipurile de os de la D1 pana la D4.

Implantul este inserat mai degraba prin taiere a tesutului decat prin fragmentare sau chiar zdrobire. Este pretabil chiar incarcarii imediate post-extractionala cu conditia existentei unui os compact suficient de reprezentant.

Invelisul Bioactive este o imbunatatire recenta a implantului Alfa Gate , fiind obtinut printr-un procedeu  electrochimic  ce utilizeaza solutie apoasa de ioni de calciu si fosfat.

Proprietatile  invelisului de calciu fosfat:

-Cresterea suprafetei active in contact cu osul si a efectului de capilaritate pentru sange.

-Stimularea  procesului de osteosinteza  propriu organismului

-Substituirea invelisului Bioactive prin formarea de os tanar direct pe suprafata implantului in 6-10 saptamani postoperator

-Fara probleme pe termen lung

Dupa 10 zile , in conditii de vitro , rata de multiplicare a celulelor osteoblastice  a fost cu 600% mai mare pe implantul cu tratament de suprafata de CaP  decat pe implantul tratat prin procedeul  S.L.A .

Conexiunea rapida : obtinuta din otel chirurgical si utilizata ca si cheie de inserare a implantului. Dispozitivul de transfer al implantului din ambalaj la pacient , are la baza un sistem cu resort  si surub, ce faciliteaza manevrarea cu usurinta. Sistemul de transfer inlesneste inserarea cu acuratete si obtinerea  angulatiei in concordanta cu inclinarea osului maxilar .

Implanturi Dentare Bucuresti

 

Start typing and press Enter to search